На Миколаївщині будують сільську амбулаторію - фото

На Миколаївщині будують сільську амбулаторію - фото

Велике будівництво
Укрінформ
На Миколаївщині у селі Галицинове в рамках програми Президента «Велике будівництво» з нуля будують сільську амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Миколаївської ОДА.

«Наприкінці минулого року між управлінням капітального будівництва облдержадміністрації та підрядною організацією укладено договір на будівництво сільської амбулаторії вартістю понад 12 млн грн. Майже тритисячна громада села Галицинове Миколаївського району незабаром отримуватиме якісні медичні послуги у новій будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини», - йдеться у повідомленні.

Наразі тут тривають загальнобудівельні роботи та монтаж покрівлі.

Читайте також: В Україні завершили будівельні роботи у 50 сільських амбулаторіях

Нині жителів Галицинівки обслуговують два лікарі. Загалом медичними послугами закладу охорони здоров'я користуватиметься 2763 особи.

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Фото: Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-