У Дунайській лікарні Ізмаїла запустили кисневу станцію

У Дунайській лікарні Ізмаїла запустили кисневу станцію

Укрінформ
Для лікування тяжкохворих пацієнтів Дунайської обласної лікарні запустили кисневу станцію, що дозволить під'єднати до апаратів штучної вентиляції понад сто ліжок.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в Департаменті охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації.

«Сучасне устаткування, яким обладнана станція, забезпечить подачу потокового кисню високої якості до 95 ліжок. Крім того, до станції під'єднані 12 ліжок у реанімаційному відділенні лікарні», - зазначили в ОДА.

Це друга киснева станція, запущена в Ізмаїлі. Першу відкрили на базі інфекційної лікарні.

Читайте також: Турецький міністр став добровольцем у випробуванні COVID-вакцини

За минулу добу, 18 квітня, лабораторно підтверджено захворювання коронавірусом 372 жителів Одеської області. Крім того, 65 осіб вакциновано.

В ОДА уточнили, що 19 квітня двом мобільним бригадам видають вакцину Comirnaty виробництва Pfizer/BioNTech, якою спершу ванкцинуватимуть працівників та підопічних геріатричних центрів, інтернатів та будинків для літніх людей, а після цього - працівників ДСНС та ДПСУ.

В Україні минулої доби зареєстровано 6506 випадків зараження коронавірусом. Госпіталізовано 2 387 осіб, летальних випадків – 214, одужали – 5 598 осіб. За весь час пандемії захворіли 1 953 016 осіб, одужали – 1 487 677, летальних випадків – 40 000.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-