На Вінниччині відремонтували приймальні відділення шести лікарень

На Вінниччині відремонтували приймальні відділення шести лікарень

Велике будівництво
Укрінформ
На Вінниччині в межах програми Президента "Велике будівництво" відремонтували приймальні відділення 6 лікарень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

"Сьогодні на 100% будівельна готовність першої черги відділень шести лікарень - Бершадської, Жмеринської, Калинівської, Тульчинської, Хмільницької та Ямпільської. Чотири лікарні ще в стадії ремонту», - сказав Борзов.

За його словами, загалом у ході "Великого будівництва" заплановано провести реконструкцію 10 приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах. У чотирьох, де ремонтні роботи іще тривають, ступінь готовності різний. Так, майже завершено ремонт приймального відділення Гайсинської лікарні(98%), наближається до завершення - Вінницької (90%) та Могилів-Подільської (91%), триває ремонт у Козятинській (78%).

З місцевих бюджетів для завершення робіт передбачено кошти у сумі 20,1 млн грн, на найближчих сесіях місцевих рад планується виділити іще 3,7 млн грн.

Голова ОДА додав, що до цих опорних лікарень області поставлено медичне обладнання для проведення діагностичних досліджень. Зокрема, 7 комп’ютерних томографів і по 10 комплектів рентгенологічного та УЗД-обладнання.

Читайте також: На Дніпропетровщині зводять нову амбулаторію

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-