Підозрюваною у викраденні та катуванні громадян Греції є бізнесвумен із Миколаєва - ЗМІ

Підозрюваною у викраденні та катуванні громадян Греції є бізнесвумен із Миколаєва - ЗМІ

Укрінформ
Цивільна дружина одного з громадян Греції, яку підозрюють у викраденні та катуванні в Одесі, є власницею салону краси у Миколаєві та учасницею бізнес-платформи «МрійДій».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на місцеві інтернет-видання.

За інформацією ЗМІ, йдеться про Вікторію Р., яка є власницею салону краси в центрі Миколаєва. Крім того, вона є учасницею миколаївської бізнес-платформи «МрійДій».

Кореспондент Укрінформу звернулася до організаторів «МрійДій» з проханням прокоментувати ситуацію.

Фото зі сторінки Рослякової в Instagram
Фото зі сторінки Рослякової в Instagram

«Вікторія Р. дійсно є членом нашої платформи, але наразі її участь призупинена, допоки ми не будемо мати більше інформації стосовно того, в чому її підозрюють. Адже ми самі в шоці від того, що прочитали у ЗМІ. Сама пані Р. не зверталася до нас по допомогу, і у нас, на жаль, теж не вийшло з нею зв'язатися. Але серед учасників платформи є юристи, які мають можливість допомогти, якщо в цьому буде потреба. Бо кожна людина має право на захист, а її провина може бути доведена лише в суді», - йдеться в коментарі.

Читайте також: Викрадення та катування волонтера – колишній нацгвардієць постане перед судом

«МрійДій» – це бізнес-спільнота, мета якої об'єднати соціально-відповідальний бізнес та активних городян для розвитку Миколаєва.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці Одещини затримали чотирьох осіб за підозрою у викраденні та катуванні двох громадян Греції. Серед них 35-річна цивільна дружина одного з потерпілих з Миколаєва. Після двох місяців катувань, погроз вбивством і психологічного тиску на потерпілих підозрювані заволоділи 600 тис. євро та шістьма квартирами в елітних районах Одеси. Поліцейські звільнили заручників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-