Пожежа у лікарні на Прикарпатті – горіло COVID-відділення з хворими на кисні

Пожежа у лікарні на Прикарпатті – горіло COVID-відділення з хворими на кисні

Укрінформ
На Прикарпатті у Долинській лікарні, де вранці спалахнула пожежа, горіло відділення для COVID-пацієнтів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук, коментуючи пожежу в Долинській лікарні на сторінці «Долина – міська рада» у Фейсбуці.

«Це ковідне відділення. Ризики були великі, бо там був підключений кисень. Могло бути все набагато гірше. Припинено все завдяки швидкому реагуванню рятувальників», - зазначив Андрій Бойчук.

За його словами, швидке загорання сталось через те, що будівля лікарні повністю дерев’яна.

«Ця споруда була зведена в 1903 році. Насправді, вона повністю дерев’яна, є пустоти між поверхами, і це спричинило швидке загорання та займання», - зауважив Бойчук.

Читайте також: Пожежа у лікарні Чернівців: фахівці встановили причини загибелі двох пацієнтів

За його словами, наразі фахівці з’ясовують причину загорання. Тим часом місцева влада має намір вирішити подальшу роботу медичного закладу, який залишився без одного корпусу.

Як повідомили телефоном кореспонденту Укрінформу в Долинській лікарні, пацієнтів, яких евакуювали на пожежі, розмістили в реанімаційному та терапевтичному відділеннях. Частину хворих перевезли до Рожнятівської лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні о 07:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу Долинської ЦРЛ в місті Долина на вулиці Оксани Грицей. Із приміщення було евакуйовано 37 людей. Площа пожежі складала майже 250 м.кв. Близько 9 години рятувальникам вдалось локалізувати пожежу. Жертв та постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-