Укравтодор поновив роботи на під'їзді до курорту Сергіївка

Укравтодор поновив роботи на під'їзді до курорту Сергіївка

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) поновило роботи поточного середнього ремонту дороги на під’їзді до смт Сергіївка. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба агентства.

За програмою президента «Велике Будівництво» було розпочато ремонт курортного напрямку Т-16-10 /Н-33/ – Приморське – Жовтий Яр – Татарбунари на двох ділянках: на ділянці км 12 - км 27 довжиною 15 кілометрів, від с.Чабанське до с.Курортного, (ремонтні роботи завершили минулого року) та на ділянці км 0 - км 12 від межі з дорогою Н-33 до с.Чабанське (днями тут розпочали влаштування верхнього шару асфальтобетоного покриття).

У цьому курортному сезоні безпечна дорога з’єднає курортні села Шабо, Сергіївку, Чабанське, Вольне, Приморське та Курортне у Білгород-Дністровському районі.

Читайте також: Укравтодор цьогоріч оновить асфальт дороги держзначення на Закарпатті

"У цій місцевості завдяки географічному розташуванню у поєднанні з м’яким кліматом акумулювалася велика кількість лікувальних санаторіїв, дитячих таборів та парків для відпочинку. Віримо, що завдяки якісному ремонту дороги ще більше українців дізнаються та відкриють для себе чудові місця на півдні Одещини", - зазначили в Укравтодорі.

Як повідомляв Укрінформ, за програмою "Велике будівництво" Укравтодор у 2021 році планує оновити 4 500 км доріг. Дорожні роботи вже ведуться в усіх областях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-