На Донеччині аварійно зупинили водовід

На Донеччині аварійно зупинили водовід

Укрінформ
У Донецькій області через розрив трубопроводу аварійно зупинений водогін, скорочено постачання до 5 міст області.

Про це повідомляє комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу», передає Укрінформ.

«Після заповнення водогону і виходу на робочий режим стався розрив трубопроводу діаметром 1400 мм другого донецького водоводу (ПК-140) в районі Черевківки. Водогін аварійно зупинений... Скорочено постачання води в міста: Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Торецьк», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що наразі бригади ведуть підготовчі роботи, триває режим узгодження з організаціями, підземні комунікації яких розташовані в районі проведення земляних робіт.

Читайте також: Через обстріл на Донеччині 50 населених пунктів залишилися без води

Як повідомлялося, з 12 квітня в Донецькій області проводилися аварійні роботи на магістральному водогоні діаметром 1400 мм другого донецького водоводу, 14 квітня вони були завершені. Проводилося заповнення системи водогону з подальшим відновленням постачання води в повному обсязі споживачам міст Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка і Торецьк.

КП «Вода Донбасу» надає послуги з водопостачання споживачам 289 населених пунктів, послуги водовідведення - споживачам 79 міст і селищ Донецького регіону.

Другий донецький водовід - головне джерело водопостачання для міст Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також прилеглих сіл і селищ. 20 км цього водогону знаходиться в аварійному стані і потребує заміни

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-