На Київщині зник дворічний хлопчик – до пошуків підключили аеророзвідку

На Київщині зник дворічний хлопчик – до пошуків підключили аеророзвідку

Фото, відео
Укрінформ
Працівники Нацполіції шукають у селі Рагівка Вишгородського району, що на Київщині, зниклого напередодні 2-річного хлопчика.

Як передає Укрінформ, про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"На Київщині сталася надзвичайна подія! У селі Рагівка Вишгородського району зник 2-річний хлопчик Богдан Уніченко. Мати повідомила про зникнення дитини близько 21 години. Пошуки проходили всю ніч, і станом на ранок тривають. Ми максимально задіяли всі служби ГУНП в Київській області, на місці працюють Нацгвардія, ДСНС. Наразі до пошуків задіяно 240 осіб", - повідомив він.

За словами посадовця, батьки повідомили про зникнення дитини лише через 5 годин після зникнення хлопчика, коли вже стемніло.

Наразі до пошуків підключили аеророзвідку - вертоліт ДСНС ЄС-225 Super Puma. Екіпаж вертольота здійснює пошук дитини згори для більшого охоплення території. Правоооронці проводять подвірний обхід. Уже перевірили закинуті будівлі та колодязі.

"Ми вже розширили радіус пошуків - шукатимуть дитину у найближчих селах. До заходів підключились волонтери", - зазначив Нєбитов.

Він закликав повідомляти про будь-яку інформацію щодо можливого місця перебування дитини на спецлінію поліції «102» або до Вишгородського районного управління поліції.

Фото: Facebook Андрія Нєбитова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-