Суд виправдав Садового щодо 14 адмінпротоколів НАЗК

Суд виправдав Садового щодо 14 адмінпротоколів НАЗК

Укрінформ
Галицький районний суд прийняв виправдувальний вирок для Андрія Садового щодо 14 адмінпротоколів НАЗК. Йдеться про справу, відкриту щодо листів, які 2020 року мер Львова скерував на підтримку керівниці управління комунальної власності Інни Свистун.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Галицький районний суд визнав, що я не порушив закон, коли зробив публічною діяльність прокуратури. А саме написав листи до депутатів, Прем'єр-міністра, Генерального прокурора, НАБУ, Президента та ДБР. Із такими звинуваченнями звернулось НАЗК. Думаю, цю справу ще вивчатимуть на юридичних факультетах», - зазначив міський голова.

Читайте також: Не маємо фінансувати «режим»: Садовий відмовляється купувати білоруські автобуси

Як повідомляв Укрінформ, НАЗК склало 14 протоколів про адміністративні порушення на мера Львова Андрія Садового. За словами мера, він звернувся на підтримку Свистун, акцентуючи на абсурдності таких звинувачень. Натомість прокуратура звернулась до НАЗК через те, що Садовий начебто втручається у їхню діяльність, на листи склали 14 протоколів.

6 травня 2020 року керівниці міського управління комунальної власності Інні Свистун оголосили підозру у службовій недбалості. За версією прокуратури, Свистун уклала деякі договори про оренду за зниженою ставкою, внаслідок чого міський бюджет нібито втратив майже 1,2 млн грн. 31 грудня 2020 року Галицький районний суд Львова виніс виправдувальний вирок у цій справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-