У Вінниці оголосили конкурс бізнес-ідей для ветеранів і учасників бойових дій

У Вінниці оголосили конкурс бізнес-ідей для ветеранів і учасників бойових дій

Укрінформ
У Вінниці Тематичний фонд «Арсенал підтримки» оголосив конкурс бізнес-ідей для ветеранів і учасників бойових дій, у якому можна виграти 50 тис. грн на власну справу.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

«Тематичний фонд «Арсенал Підтримки» діє на базі фонду «Подільська громада». Ми допомагаємо ветеранам війни та членам їхніх сімей у відкритті власної справи (підприємницької діяльності), мотивуємо зробити крок до нових можливостей у мирному житті. Конкурс бізнес-ідей саме на це розрахований. Ми допоможемо втілити бізнес-ідею в життя. Навчимо, як це зробити та надамо фінансову підтримку», - цитує відомство голову правління Благодійного фонду «Подільська громада» Олену Данілову.

За її словами, переможцям конкурсу Фонд надаватиме фінансову підтримку на започаткування власної справи у межах 50 тис. грн на один проєкт.

Для учасників конкурсу буде проведене навчання за підтримки міського освітньо-аналітичного центру допомоги ветеранам АТО/ООС, членам їхніх сімей та сім'ям загиблих «Ветеранський простір». Під час занять ветеранам розкажуть як відкрити власну справу, як написати бізнес-план, маркетингову стратегію, а також поділяться дієвими секретами ведення бізнесу.

Читайте також: Торік до вишів вступили 3,5 тисячі ветеранів АТО/ООС

Участь у конкурсі можуть взяти усі охочі ветерани, учасники бойових дій та військовослужбовці запасу із Вінниці та Вінниччини. Вони мають запропонувати проєкт, який містить актуальну, оригінальну, інноваційну складову та соціальний ефект, і буде реалізовуватися на території Вінниці та Вінницької області. Заявки прийматимуть до 30 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-