Укравтодор влаштовує на Хаджибейському мосту тришарову гідроізоляцію

Укравтодор влаштовує на Хаджибейському мосту тришарову гідроізоляцію

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) за програмою президента «Велике будівництво» завершує ремонт мосту через Хаджибейський лиман і вже влаштовує тришарову водонепроникну мембрану.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці.

Зазначається, що мембрана складається з трьох шарів: реактивна швидковисихна двокомпонентна ґрунтовка, що не містить розчинник, на основі метилметакрилатних смол; гідроізоляційна мембрана, яка наноситься безповітряним розпиленням; сполучний шар на основі метилметакрилатних смол, що застосовується під асфальтобетонне покриття.

Така сама гідроізоляція була влаштована у серпні торік на правій частині штучної споруди. Гідроізоляція захистить проїзну частину мосту від проникнення та шкідливого впливу води, хімічно агресивних рідин, стічних вод тощо і забезпечить надійну експлуатацію та підвищить довговічність мосту.

Планується, що капітальний ремонт, який триває на Хаджибейському мосту, буде завершено до травня. Після завершення робіт рух автотранспорту здійснюватиметься по шести смугах: три у напрямку Києва та три у напрямку Одеси.

Читайте також: Реконструкція доріг стартувала в усіх регіонах — Кирило Тимошенко

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко сказав, що в цьому році співпраця держави та регіонів у сфері розбудови інфраструктури перейде на «новий рівень».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-