НАЗК направило до суду 6 адмінпротоколів щодо голови Сумської ОДА

НАЗК направило до суду 6 адмінпротоколів щодо голови Сумської ОДА

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 6 адміністративних протоколів щодо голови Сумської обласної адміністрації Василя Хоми.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАЗК.

"За ознаками порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності було складено та направлено до суду 6 протоколів щодо Василя Хоми, голови Сумської обласної державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Крім того, через порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів складено та направлено до суду 2 протоколи щодо Євгенії Зінченко, керівника управління міжнародного співробітництва Державного бюро розслідувань. Через порушення порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії було складено 3 адміністративних протоколи на приватних осіб.

Читайте також: НАЗК перевіряє декларації Зеленського і Шмигаля

Також за минулий тиждень НАЗК склало і направило до суду 3 адміністративних протоколи через несвоєчасне подання декларації про доходи щодо начальник відділу Державного агентства автомобільних доріг України Ольги Жукової, колишнього начальника відділу Управління державної казначейської служби у Балтському районі Одеської області Вікторії Попович та заступниці директора департаменту- начальника відділу Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини Ірини Сергієнко.

Всього за тиждень 5-9 квітня НАЗК склало і направило до суду 14 адмінпротоколів.

Як повідомлялося, Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адміністративний протокол на депутата Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Максима Березіна через порушення вимог закону щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-