На Запоріжжі через пандемію обмежують рух громадського транспорту - що зміниться

На Запоріжжі через пандемію обмежують рух громадського транспорту - що зміниться

Укрінформ
У Запорізькій області через стрімке поширення коронавірусу зупинять міжміський транспорт, а міський і приміський - обмежать.

Таке рішення ухвалили на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомляє Укрінформ, з посиланням на сайт Запорізької ОДА.

Автобусне сполучення між містами області зупинять із 14 квітня.

"Мерам великих міст, в першу чергу Запоріжжя, доручили невідкладно вжити дієвих заходів щодо обмежень перевезень пасажирів шляхом запровадження довідки, та/або введення часового діапазону руху громадського транспорту. Так само за допомогою довідок обмежать рух громадського транспорту приміського сполучення", - йдеться на сайті ОДА.

Читайте також: Запоріжжя йде до найгіршого «італійського сценарію», деякі лікарні заповнені на 100% — ОДА

Отримати довідки встановленого зразка можуть працівники об’єктів критичної інфраструктури, охорони здоров’я, правопорядку, оборони, цивільного захисту, транспорту, фінансової та банківської сфери, зв’язку та комунікацій, житлово-комунального господарства, торгівлі та харчової промисловості, а також ті, що мають безперервний виробничий цикл.

Регіональна комісія з питань ТЕБ та НС також доручила департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА опрацювати питання щодо здійснення обмежень перевезень пасажирів залізничним транспортом у межах області. У громадському транспорті будуть регулярно робити дезінфекцію, брати пасажирів лише за кількістю місць для сидіння та жорстко контролюватимуть дотримання маскового режиму.

Читайте також: У Мелітополі через карантин заборонили роботу громадського транспорту

Водії мають право не пускати пасажирів без масок.

Як раніше повідомлялось, у Запоріжжі через велику кількість хворих обмежать роботу громадського транспорту.

Відзавтра, 13 квітня, громадський транспорт перевозитиме пасажирів тільки з 06:00 до 09:30 та з 16:00 до 20:00 виключно за кількістю місць для сидіння та в масках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-