У Харкові зведуть новий корпус онкоцентру

У Харкові зведуть новий корпус онкоцентру

Велике будівництво
Укрінформ
У Харкові розпочався монтаж опор нового корпусу онкологічного центру у рамках президентської програми «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Харківської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що наразі на об'єкті працюють три бригади, які монтують першу, основну, колону майбутнього центру. Усього буде встановлено 18 таких виробів. Паралельно ведеться монтаж баштового крана.

За даними директора департаменту капітального будівництва Харківської ОДА Сергія Жукова, у 2021 році на будівництві онкоцентру планується провести роботи першої та другої черги.

«Плануємо провести роботи з облаштування покрівлі, стінових огороджень, провести скління. Також планується монтаж газової котельні, щоб при додатковому виділенні коштів виконувати внутрішні оздоблювальні роботи і облаштування інженерних мереж», - розповів Жуков.

Читайте також: На Сумщині оновлюють сім приймальних відділень лікарень

В ОДА також повідомляють, що на реалізацію проєкту у 2021 році передбачені 190,6 млн грн, що складаються з субвенції державного бюджету, коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко повідомив, що у другому півріччі 2021 року в Україні має розпочатися реконструкція обласних лікарень. До цього етапу відновлення медичної інфраструктури «Велике будівництво» змогло перейти після успішної реалізації програми з реконструкції приймальних відділень. Загалом у 2021 році в усіх регіонах буде модернізовано 177 приймальних відділень.

Фото Харківської обласної державної адміністрації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-