У Львові збираються відкрити ринки і відправити молодшу школу на навчання

У Львові збираються відкрити ринки і відправити молодшу школу на навчання

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що локдаун в місті дав свої результати. І не дивлячись, що область знаходиться в червоній зоні, а лікарні переповнені хворими на коронавірус, буде просити МОЗ дозволити роботу ринків і навчання офлайн учнів 1-4 класів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Локдаун дав певний результат. Ми дуже хочемо зробити певні послаблення карантину, тому сьогодні будемо консультуватись з МОЗ, адже ми перебуваємо в червоній зоні, і є певні державні норми, що може працювати, а що ні. Також міський штаб з протидії коронавірусу сьогодні буде аналізувати ситуацію та всі показники. Бажання послаблювати карантин є, зокрема щодо роботи ринків чи очного навчання учнів початкових класів, але фінальне рішення ми зможемо прийняти лише завтра», - зазначив Садовий.

Проте, за словами мера, Львів поки не має очікуваного падіння темпів захворюваності на Covid-19. На сьогодні міських лікарнях знаходить 1144 хворих. Тільки за останню добу госпіталізовано 41 львів’янина.

Як повідомляв Укрінформ, Львівська міська комісія з ТЕБ і НС продовжила жорсткий карантин до 19 квітня. Як повідомляв Укрінформ, Львів закрили на карантин з 19 березня до 28 березня, але пізніше продовжили до 12 квітня, ввівши жорсткі обмеження. Ринки повністю закриті з 30 березня.

Станом на ранок 12 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 117739 випадків інфікування коронавірусом, з них 2872 – летальні. За минулу добу лабораторні центри провели 1318 ПЛР-тестів. Відтак, 590 – позитивні, серед них львів’ян – 410.

Читайте також: В Ужгороді відсьогодні відновлюють навчання в школах для учнів початкових класів

В Україні за минулу добу, 11 квітня, зареєстрували 7 856 випадків COVID-19. За весь час пандемії в Україні захворіли 1 861 105 осіб; одужали 1 416 215 осіб; летальних випадків – 37 301; проведено ПЛР-тестувань – 8 677 716.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-