У Чернівцях двох підозрюваних у педофілії пенсіонерів знову відправили під арешт

У Чернівцях двох підозрюваних у педофілії пенсіонерів знову відправили під арешт

Укрінформ
Двох чоловіків пенсійного віку із Чернівців, яких затримали за підозрою у педофілії та розповсюдженні дитячої порнографії, знову взяли під варту та збільшили розмір застави майже до двох мільйонів гривень кожному.

Про це повідомляють пресслужба прокуратури Чернівецької області, передає Укрінформ.

"Чернівецька окружна прокуратура оскаржила в апеляційному порядку запобіжний захід двом пенсіонерам, які підозрюються у створенні місць розпусти, дитячої порнографічної продукції та вчинення дій сексуального характеру з особами, які не досягли шістнадцятирічного віку (ч. 4 ст. 301, ч. 2 ст. 302 та ч. 2 ст. 155 КК України). Чернівецький апеляційний суд задовольнив клопотання прокурора та застосував до 66-річного підозрюваного та його 74-річного спільника запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі майже 2 млн грн для кожного", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, двоє чернівчан, віком 66 та 74 років, облаштували у приватній квартирі місце розпусти, де створювали дитячу порнографічну продукцію та вчиняли дії сексуального характеру з дітьми, які не досягли шістнадцятирічного віку.

Читайте також: У Києві на майданчику затримали підозрюваного у розбещенні дівчинки

У понеділок, 5 квітня, Першотравневий районний суд м. Чернівці обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Наступного дня за них внесли призначену заставу, й обоє підозрюваних вийшли на волю. Прокуратура оскаржила ухвали суду першої інстанції в апеляційному порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-