Укрзалізниця відновлює продаж квитків до Прикарпаття і поки не обмежує до Харківщини

Укрзалізниця відновлює продаж квитків до Прикарпаття і поки не обмежує до Харківщини

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" відновлює продаж квитків на потяги до Івано-Франківської області, оскільки регіон виходить із червоної зони епідемічної небезпеки з 10 квітня.

Як передає Укрінформ, про це міністр інфраструктури Владислав Криклій написав у Телеграмі.

"Укрзалізниця відновлює продаж квитків до Івано-Франківської області у зв’язку з віднесенням її до жовтої зони карантинних обмежень з 10 квітня. Висадка/посадка пасажирів на станціях Івано-Франківщини також буде дозволена", - написав Криклій.

Він зауважив, що за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій червону зону епіднебезпеки введено у Харківській області з 11 квітня.Тому упродовж тижня разом із Мінінфраструктури та МОЗ Укрзалізниця надасть пропозиції щодо організації перевезень у регіоні. До такого рішшення потяги далекого сполучення на Харківщині курсуватимуть без змін, а продаж квитків і висадка/посадка пасажирів не обмежуватимуться. Про запровадження обмежень та їх характер УЗ повідомить додатково.

Читайте також: Пом’якшення карантину на Прикарпатті: що зміниться

"У червоній зоні для поїздів далекого сполучення все ще залишаються Чернівецька, Житомирська та Закарпатська області. Втім позитивна динаміка на Закарпатті дозволяє очікувати вихід з червоної зони найближчими днями", - додав Криклій.

Міністр також наголосив на важливості дотримання "маскового режиму" у подорожах.

Як повідомлялося, Державна комісія ТЕБ та НС встановила з 11 квітня червону зону епіднебезпеки на Харківщині та скасувала на Івано-Франківщині з 10 квітня.

Міністерство охорони здоров'я 9 квітня оновило розподіл карантинних зон. Показник госпіталізацій хворих з COVID-19 перевищено у 19 областях та в Києві, на червоному рівні перебувають столиця та 12 областей: Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області.

В Україні за минулу добу, 8 квітня, зареєстрували 19 676 нових випадків COVID-19. Померли 419 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-