В Одесі викрили підпільні цехи, на яких штампували «брендовий» одяг

В Одесі викрили підпільні цехи, на яких штампували «брендовий» одяг

Відео
Укрінформ
В Одесі та Одеській області прикордонники виявили цехи з незаконного виробництва одягу всесвітньо відомих брендів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"Учора співробітники оперативно-розшукового підрозділу Білгород-Дністровського загону спільно з представниками Національної поліції із залученням силової підтримки прикордонного спецпідрозділу «ДОЗОР» під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури припинили незаконну діяльність з виробництва товарів всесвітньо відомих брендів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники виявили у вагоні контрабандних цигарок на 550 тисяч гривень

Починаючи з листопада 2020 року, в результаті комплексу ретельно спланованих заходів, здійснення контрольних закупок, задокументовані факти незаконної діяльності організованої групи вихідців із Республіки Молдова.

Згодом у пункті пропуску «Старокозаче» прикордонники виявили транспортний засіб, багажне відділення якого було заповнене контрафактним одягом. З пояснень водія стало відомо, що він прямував із так званого промтоварного ринку «Авангард 7 км» та мав намір реалізувати дану продукцію у Молдові.

"В рамках кримінального провадження за ст. 229 ККУ «Незаконне використання знака для товарів та послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару» було проведено ряд санкціонованих обшуків в приміщеннях та транспортних засобах в Одесі та Одеській області. За результатами проведених заходів виявлено велику кількість підроблених товарів, швейні станки, сировину для пошиття підробок, термопреси для нанесення логотипів, доказові документи та «чорну» бухгалтерію", - повідомляє ДПСУ.

Читайте також: У Запоріжжі затримали росіянина, який намагався підкупити прикордонника

Слідчі дії тривають. Встановлюється коло причетних осіб.

Обладнання та продукція вилучені представниками Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, 9 квітня Служба безпеки України заявила про виявлення у міжнародному аеропорту «Одеса» 100 тисяч пачок цигарок орієнтовною вартістю понад 3 млн грн.

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-