У деяких районах Херсонщини через COVID-ситуацію посилили карантин

У деяких районах Херсонщини через COVID-ситуацію посилили карантин

Укрінформ
На Херсонщині через COVID-19 у трьох районах та трьох громадах посилили протиепідемічні заходи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.

«У зв’язку з різким зростанням рівня захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 регіональною комісією з питань ТЕБ та НС прийнято рішення рекомендувати ввести на території Скадовського, Генічеського, Херсонського районів (за новим територіальним устроєм), а також Верхньорогачицької, Великоолександрівської та Великолепетиської територіальних громад додаткові протиепідемічні заходи», - йдеться у повідомленні.

Серед рекомендованих заборон - діяльність непродовольчих ринків, барів, ресторанів, кафе, робота дошкільних навчальних закладів, приймання відвідувачів у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, торговельно-розважальних центрах тощо.

При цьому дозволено офіційні спортивні заходи та матчі командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів.

Читайте також: На Херсонщині стрімко зростає рівень госпіталізацій та смертність від COVID-19

Станом на вечір 7 квітня в області зафіксовано 474 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19, з яких 203 чоловіки і 271 жінка. З них 23 дитини та 21 медичний працівник.

Тож наразі в області 26 252 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. З них: 21 688 людей побороли недуг; 3 781 людина інфікована COVID-19; 783 людини померли.

В Україні за минулу добу, 7 квітня, зареєстрували 19 419 нових випадків COVID-19. Померли 464 людини. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-