На Житомирщині відкрили вже десяту амбулаторію

На Житомирщині відкрили вже десяту амбулаторію

Велике будівництво
Укрінформ
У Краснопільській громаді на Житомирщині у рамках програми президента «Велике будівництво» відкрили сільську амбулаторію, яка обслуговуватиме 4 тис. жителів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Відкрили ювілейну - десяту за останні 8 місяців амбулаторію загальної практики сімейної медицини на Житомирщині. Цього разу сучасний медичний заклад відкрито в Краснопільській громаді», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині споруджують центр відновлення лісів

Зазначається, що вартість амбулаторії становить майже 9 млн грн. З цієї суми 10% становить співфінансування з місцевого бюджету, а решта – надходження з держбюджету.

Медзаклад оснащений сучасним обладнанням та забезпечений службовим автомобілем для сімейних лікарів. Нова амбулаторія буде обслуговувати майже 4 тисячі жителів Краснопільської громади.

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Фото: Віталій Бунечко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-