У Чернігові 8 квітня — день жалоби за загиблим на Донеччині військовим

У Чернігові 8 квітня — день жалоби за загиблим на Донеччині військовим

Укрінформ
У Чернігові 8 квітня оголосили днем жалоби за загиблим у зоні проведення ООС земляком - 37-річним старшим лейтенантом, командиром протитанкового взводу Володимиром Шпаком.

Про це, посилаючись на розпорядження міського голови, повідомила пресслужба Чернігівської міськради, передає Укрінформ.

«У день поховання чернігівця Шпака Володимира Віталійовича, старшого лейтенанта Збройних сил України, померлого під час виконання військового обов’язку у зоні проведення операції Об’єднаних сил, для вшанування його пам'яті та пам’яті військовослужбовців - учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, у місті Чернігові 8 квітня оголошено днем жалоби», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині загинули двоє українських військових

На знак скорботи в місті приспустять Державний прапор із чорною стрічкою, діятиме заборона на звучання розважальної музики в публічних місцях.

Церемонія прощання з офіцером відбудеться у четвер о 10.00 годині в Катерининській церкві Чернігова. Поховають Шпака на міському кладовищі «Яцево».

Як повідомляло агентство, старший лейтенант, командир протитанкового взводу роти вогневої підтримки Володимир Шпак загинув 6 квітня біля Невельського на Донеччині від смертельного поранення, отриманого внаслідок обстрілу позицій Об’єднаних сил збройними формуваннями РФ. Відомо, що у 2006 році він закінчив Чернігівський державний інститут економіки, а у 2018-му пішов на контрактну службу в ЗСУ. У загиблого залишилися батьки та старший брат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-