На Харківщині завершується ремонт приймального відділення лікарні

На Харківщині завершується ремонт приймального відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою президента «Велике будівництво» на Харківщині завершується капітальний ремонт ще одного приймального відділення лікарні – Куп’янського територіального медичного об’єднання. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив радник голови Харківської ОГА Влад Сакович у Фейсбуці.

Він зазначив, що капітальний ремонт приймального відділення КНП «Куп’янське територіальне медичне об’єднання» розпочався у жовтні 2020 року.

За словами заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Харнама, наразі тривають ремонтні роботи у рентген-кабінеті. Всі інші роботи, заплановані у межах проєкту, – завершені.

«На сьогодні готовність об'єкта - 97-98%, усі зовнішні роботи завершені: з упорядкування, щодо паркової зони. Що стосується внутрішніх робіт, необхідно завершити роботи у приміщенні, де було рентген-відділення. Його звільнили тільки тиждень тому, і підрядники повним ходом стали до роботи. Ми розраховуємо, що там найближчим часом буде завершено ремонт», - заявив Харнам.

Приймальне відділення КНП «Куп’янське територіальне медичне об’єднання» обслуговує, окрім місцевих жителів, мешканців Шевченківської, Дворічанської та Великобурлуцької громад. Завдяки капітальному ремонту вдалося значно розширити площу відділень.

У приймальному відділенні реанімаційні ліжка будуть профільні – інфекційний бокс, бокс для пацієнтів з алкогольним та наркотичним сп’янінням, основний реанімаційний бокс з трьома ліжками і оглядовою кімнатою, де будуть проводиться малоінвазивні втручання. Також у приймальному відділенні встановлять комп’ютерний томограф на 32 зрізи та сучасний рентген-апарат.

Наразі у КНП «Куп'янське територіальне медичне об'єднання» триває процес забезпечення ліжками, які виділені для надання допомоги пацієнтам з COVID-19, стаціонарним киснем.

До цього тут було 20 ліжок зі стаціонарним киснем, а наразі - 45. Інші ліжка забезпечені концентраторами.

Читайте також: Оновили приймальне відділення Чернівецької обласної лікарні - відео

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника керівника Офісу Президента, координатора програми «Велике будівництво» Кирила Тимошенка, у 2021 році будуть реконструйовані 177 приймальних відділень по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-