У Мелітополі через карантин заборонили роботу громадського транспорту

У Мелітополі через карантин заборонили роботу громадського транспорту

Укрінформ
У Мелітополі на два тижні заборонять роботу громадського транспорту. Для медиків буде організовано спеціальні рейси.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Мелітопольську міську раду.

Під час засідання позачергової комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій була прийнята низка додаткових карантинних обмежень, які будуть діяти вже з 7 та 12 квітня 2021 року.

Відсьогодні, 7 квітня, учні 1-11 класів будуть навчатися за дистанційною формою навчання; заняття спортивних гуртків проводитимуться на подвір’ї закладів освіти за індивідуальним розкладом; заняття з видів спорту будуть проходити за індивідуальним розкладом бажано на відкритому повітрі; спортивні заходи та матчі командних видів спорту відбуватимуться без глядачів.

Крім того, з 12 по 25 квітня 2021 року на території Мелітополя забороняється робота громадського транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування.

Читайте також: Запоріжжя вводить жорсткий карантин

“Будуть організовані спеціальні пасажирські перевезення медичного персоналу. Підприємства, установи, заклади, організації всіх форм власності та інші суб’єкти господарювання, незалежно від форми власності, мають організувати спеціальні пасажирські перевезення працівників до місця роботи з дотриманням санітарних норм та використанням засобів індивідуального захисту. Такий проїзд здійснюватиметься у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформували Мелітопольське районне управління поліції ГУНП в Запорізькій області не менше, ніж за два дні”, - йдеться у повідомленні міськради.

Дитячо-розважальним центрам дозволено працювати на відкритих територіях, також можуть працювати літні майданчики барів, ресторанів, кафе.

За останню добу в Запорізькій області зареєстровано 730 нових випадків захворювання на COVID-19, 14 летальних випадків, одужали 76 пацієнтів.

В Україні станом на 7 квітня лабораторно підтверджено 1 784 579 випадків COVID-19, з них за добу – 15 415.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-