У Чернівцях двох підозрюваних у педофілії пенсіонерів випустили під заставу

У Чернівцях двох підозрюваних у педофілії пенсіонерів випустили під заставу

Укрінформ
Двох чоловіків пенсійного віку, яких затримали у Чернівцях за підозрою у розбещенні неповнолітніх і створенні дитячої порностудії, звільнили з-під варти після внесення застави.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прессекретарка прокуратури Чернівецької області Наталія Соколовська.

"Сьогодні, 6 квітня, підозрюваних у розбещенні неповнолітніх двох мешканців Чернівців випустили з-під варти після внесення призначеної судом застави", - сказала Соколовська.

Читайте також: Кіберполіція торік затримала 13 педофілів

Прессекретарка відомства зазначила, що напередодні суд призначив запобіжний захід двом підозрюваним у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 45,4 тисячі гривень (для 74-річного затриманого) та 113,5 тисяч гривень (для його 66-річного товариша).

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці у Чернівецькій області затримали двох літніх чоловіків, яким інкримінують розбещення неповнолітніх, створення місця розпусти та розповсюдження дитячої порнографії.

Службовці поліції з’ясували, що жертвами зловмисників стали дівчата з неблагополучних сімей, яких чоловіки шляхом грошового заохочення та шантажу чоловіки схиляли до розпусних дій.

Читайте також: У Києві на майданчику затримали підозрюваного у розбещенні дівчинки

Наразі встановлено чотирьох дівчат віком від 11 до 14 років, які постраждали від дій зловмисників. Правоохоронці вживають заходів для встановлення всіх інших потерпілих.

74-річному власнику дитячої порностудії із Чернівців поліцейські оголосили підозру у ввезенні, виготовленні, збуті та розповсюдженні дитячої порнографії та у створенні або утриманні місць розпусти і звідництві із залученням неповнолітніх осіб. Йому загрожує до 10 років тюрми.

Його 66-річного знайомого звинувачують у "вчиненні дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку". Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує від 5 до 8 років тюрми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-