Чернишов оглянув дитсадок-вулик на Дніпропетровщині

Чернишов оглянув дитсадок-вулик на Дніпропетровщині

Фото
Укрінформ
Міністр громад та територій України Олексій Чернишов, оглянувши дитячий садочок у Підгородному на Дніпропетровщині, заявив, що проєкт закладу вартий поширення і використання в інших областях.

Таку думку очільник Мінрегіону висловив під час робочої поїздки на Дніпропетровщину, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Дніпропетровської ОДА.

«Цей проєкт заслуговує на те, щоб використовувати його як стандартний в інших областях», – наголосив Чернишов.

Дитячий садочок у Підгородному / Фото: Дніпропетровська ОДА

Він зауважив, що будівництво «за стандартом» дозволить економити час та кошти. Адже багато часу втрачається на експертизу, розробку проєктної документації. Будуючи стандартизовані об’єкти, можна краще контролювати фінансовий аспект, строки та технологію.

Як зазначили в ОДА, дитсадок у Підгородному відкрили у 2018 році.

«Садочок в Підгородному звели «з нуля». Проєкт цікавий. Будівля – у формі бджолиних стільників. Він яскравий та комфортний. Є внутрішнє подвір’я з підігрівом. На даху – сонячні панелі», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

За таким проєктом на Дніпропетровщині садочки звели також в Іларіоновому та Кам’янському. Кожен – на 115 дітей.

Читайте також: На Закарпатті реконструювали дитсадок - відео

Як повідомляв Укрінформ, дитсадок у вигляді бджолиних стільників за прикладом закладу в Підгородному будують у Рівному в межах програми Президента "Велике будівництво".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-