На Хмельниччині розгорнули мобільний COVID-госпіталь

На Хмельниччині розгорнули мобільний COVID-госпіталь

Фото, відео
Укрінформ
У Славуті Хмельницької області розгорнули мобільний госпіталь Державної служби України з надзвичайних ситуацій для надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Державною службою України з надзвичайних ситуацій, на виконання рішення Уряду, мобільний госпіталь ДСНС переміщено із смт Богородчани Івано-Франківської області до міста Славута Хмельницької області, на територію Славутської міської лікарні», - ідеться в повідомленні.

Госпіталь складається із 35 наметів, з яких 24 – госпітальна база, розрахована на 120 ліжок.

Читайте також: Харківський обласний госпіталь ветеранів почав приймати COVID-хворих

«У госпіталі функціонує блок інтенсивної терапії та палати для пацієнтів. Кожне ліжко обладнане індивідуальним кисневим концентратором», - сказано в повідомленні.

Крім цього, госпіталь обладнаний автономними системами життєзабезпечення та може самостійно функціонувати як заклад охорони здоров'я.

Читайте також: У Хмельницькому - проблеми з киснем у COVID-лікарнях

На місці організовано роботу штабу та налагоджено взаємодію з місцевими органами влади та медичною службою області. Госпіталь повністю готовий для прийому хворих на COVID–19.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 6 квітня лабораторно підтверджено 1 769 164 випадки COVID-19, з них за добу – 13 276.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-