На Дніпропетровщині активно будують «решетилівську» трасу

На Дніпропетровщині активно будують «решетилівську» трасу

Велике будівництво
Укрінформ
Трасою Дніпро-Решетилівка Н-31, яку "з нуля" будують в межах програми Президента "Велике будівництво", їздитимуть 25 тис. автівок за добу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко, повідомляє Укрінформ.

"Решетилівську трасу зводимо «з нуля». Після відкриття цим автобаном рушать 25 тисяч автівок на добу", - йдеться у повідомленні.

За словами Резніченка, після втілення цього масштабного проєкту на трасі буде 56 штучних споруд: шляхопроводи для проїзду аграрної техніки, мости.

"Строки і якість - перевірили разом з міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим", - зазначив голова ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, трасу Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка Укравтодор пообіцяв добудувати у 2021 році. Це дорога першої категорії з чотирма смугами руху. Протяжність у межах Дніпропетровщини — 58,1 км. На початок квітня вже збудовано 28 км сучасного автошляху.

Президент Володимир Зеленський під час всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура» повідомив, що в Україні у 2021 році буде побудовано та відновлено 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Читайте також: Укравтодор цьогоріч оновить та збудує 387 кілометрів доріг на Дніпропетровщині

Національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований Президентом восени 2019 року. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-