У Харкові евакуювали майже 2,5 тисячі осіб через повідомлення про замінування

У Харкові евакуювали майже 2,5 тисячі осіб через повідомлення про замінування

Укрінформ
У Харкові евакуювали майже 2,5 тис. осіб з трьох торговельних центрів через повідомлення про замінування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

“Фахівці вибухотехнічного управління ретельно обстежили 48180 кв. метрів приміщень та 6100 кв. метрів прилеглої території установ, евакуювали 2480 осіб. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили”, - йдеться в повідомленні.

Інформація про вибухівку в торговельних центрах, розташованих на вулицях Євгена Котляра, Героїв Праці та проспекті Гагаріна, надійшла до поліції 05 квітня на електронну пошту.

Читайте також: У Києві шукають вибухівку в лікарнях по всьому місту

За адресами працювали слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, фахівці вибухотехнічного управління поліції.

На вулиці Котляра поліціянти обстежили 180 кв. метрів приміщень та 100 кв. метрів прилеглої території, евакуювали трьох осіб.

В торговельному центрі на вулиці Героїв Праці поліціянти оглянули 10 тисяч кв. метрів приміщень та чотири тисячі кв. метрів прилеглої території, евакуювали 177 осіб.

На проспекті Гагаріна оглянуто 38 тисяч кв. метрів приміщень та дві тисячі кв. метрів прилеглої території, евакуювали 2300 осіб.

Читайте також: На львівському вокзалі вночі шукали вибухівку

Інформація внесена до Єдиних обліків територіальних підрозділів поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові із залізничного вокзалу вночі евакуювали 300 пасажирів та 30 працівників після повідомлення про замінування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-