Мер Франківська: Ситуація стабілізувалась, у пологовому — жодного пацієнта з ковідом

Мер Франківська: Ситуація стабілізувалась, у пологовому — жодного пацієнта з ковідом

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківську стабілізувалась ситуація із захворюванням на коронавірус. У пологовому будинку, де розгорнули додаткові COVID-ліжка, немає жодного пацієнта.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ситуація з COVID-19 стабілізувалась. Остання статистика показує, що кількість хворих зменшується як у реанімаціях, так і в лікарнях. У гінекологічному відділенні немає жодного пацієнта. Пологовий є пологовим», - зазначив Марцінків.

Він висловив сподівання, що така ситуація збережеться і це дозволить Прикарпаттю з 15 квітня вийти з червоної зони.

Наразі в Івано-Франківську відкрили початкову школу, учні 1-4 класів продовжили навчання в школах. У дитсадки, зауважив мер, пішла кожна друга дитина.

Влада Івано-Франківська має на меті розпочати вакцинацію проти коронавірусу вчителів та вихователів у дошкільних закладах з 5 квітня.

Читайте також: У лікарні Мечникова сім вагітних із тяжким COVID-19 народили здорових дітей

Як повідомляло агентство, Івано-Франківська область перебуває в червоній зоні епідеміологічної небезпеки з 26 лютого. Влада міста розгорнула додаткові ліжко-місця для COVID-хворих у пологовому будинку.

Станом на 5 квітня в Івано-Франківській області за останню добу зафіксований 91 випадок захворювання на коронавірус. В Україні - 10 179 нових випадків хвороби COVID-19

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-