На Тернопільщині розпочали ремонт Дороги єдності

На Тернопільщині розпочали ремонт Дороги єдності

Велике будівництво
Укрінформ
У Тернопільській області у межах програми Президента "Велике будівництво" стартувало фрезування головного об’єкту 2021 року - Дороги єдності М-30.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці Служби автомобільних доріг в області.

«На маршруті Тернопіль – Бережани сьогодні почали знімати старе зношене покриття. Дві фрези працюють на 1,2-кілометровому відрізку у межах села Підгороднє під Тернополем. Підрядна організація виконує поточний середній ремонт автошляху, котрий передбачає укріплення основи, влаштування двох шарів асфальтобетону, тротуарів та освітлення у населених пунктах та засобі організації безпеки руху», - йдеться у повідомленні.

Ділянка майбутнього автошляху М-30 Стрий – Ізварине в Тернопільській області проходить від меж Івано-Франківщини та Хмельниччини через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її лагодили 2018 року. А от від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років.

Як повідомляло агентство, програмою Президента «Велике будівництво» у 2021 році передбачено відремонтувати трасу М-30 Стрий – Ізварине протяжністю 1400 км, яка з'єднає Дорогою єдності захід і схід України.

Раніше повідомлялося, що Президент Володимир Зеленський під час всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура» повідомив, що в Україні у 2021 році буде побудовано та відновлено 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований Президентом Зеленським восени 2019 року. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-