Мер Франківська і підприємці вимагають відкрити промислові ринки й магазини

Мер Франківська і підприємці вимагають відкрити промислові ринки й магазини

Фото
Укрінформ
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків разом із підприємцями прийшов до обласної держадміністрації із вимогами відкрити промислові ринки й магазини.

Як передає Укрінформ, про це Марцінків повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сьогодні разом з підприємцями ходили в обласну державну адміністрацію – добиватися можливості, щоб люди працювали. Тривалий карантин виснажує. Люди лишаються без засобів для існування. Але червону зону у нас ще не припиняють. Тому мусимо шукати шляхи, як відновити роботу законно і безпечно. Міська влада всіляко підтримає підприємців. Тепер – слово за обласною адміністрацією», - повідомив Марцінків.

За його інформацією, в ОДА до цієї вимоги поставилися з розумінням і обіцяли упродовж чотирьох годин опрацювати вимоги підприємців і можливість відкрити промислові ринки та магазини.

Як повідомляло агентство, Івано-Франківська область з 26 лютого перебуває у червоній зоні епідеміологічної небезпеки. За рішенням регіональної комісії з ТЕБ і НС, 29 березня в області дозволили відкрити дитсадки, з 5 квітня відновити навчання за партами для учнів 1-4 класів.

Читайте також: Мер Франківська підтримує вимоги підприємців про пом’якшення карантину

Станом на 5 квітня в Івано-Франківській області за останню добу зафіксований 91 випадок захворювання на коронавірус. В Україні цей показник складає 10 179 нових випадків хвороби COVID-19.

Фото: Руслан Марцінків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-