Іншого варіанту, крім локдауну у Львові, немає - Садовий

Іншого варіанту, крім локдауну у Львові, немає - Садовий

Укрінформ
Голова Львівської міської ради Андрій Садовий заявив, що у Львові, попри карантинні обмеження, статистика захворюваності на COVID-19 не найкраща.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Наразі у Львові карантин введено до 12 квітня, але якщо дивитись об'єктивно, статистика не найкраща. Станом на сьогодні у нас 1112 людей є госпіталізованими в міських медичних закладах. За вчора, не зважаючи на те, що це була неділя, поступило 46 нових важкохворих пацієнтів. І це тільки у Львові, по області взагалі більше сотні», — зазначив Садовий.

За його словами, наразі іншого варіанту, крім локдауну, немає. Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації. Наразі багато людей нехтують карантинними обмеженнями.

"Щодо карантину, то поки все без змін, але якщо піде погіршення, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом", - попередив мер.

За інформацією Львівської міськради, станом на ранок 5 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 110003 випадки інфікування коронавірусом, з них 2723 — летальні. За минулу добу лабораторні центри провели 1700 ПЛР-тестів, з них 1121 — позитивний, серед них у львів`ян — 616.

Читайте також: У Львівському медичному коледжі розгорнули 100 ліжок для хворих на COVID-19

Як повідомляв Укрінформ, жорсткий карантин у Львові продовжили до 12 квітня, а також ввели низку нових обмежень. Зокрема, міський транспорт перевели в режим спецперевезень, скасувавши усі пільги; дитячі садки перевели в режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють, а школи продовжують навчання у дистанційному режимі; діє заборона на проведення будь-яких масових заходів; заклади харчування та магазини непродовольчих товарів продовжать працювати лише на виніс; повністю зачинені ринки.

В Україні минулої доби, 4 квітня, виявили 10 179 випадків COVID-19. Загалом від початку пандемії виявили 1 755 888 випадків коронавірусного захворювання: 1 352 139 пацієнтів одужали та 34 587 — померли.

Фото: facebook.com/hrystyna.protsak 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-