Посилений карантин у Миколаєві - на зупинках виникли черги, а транспорт застряг у заторах

Посилений карантин у Миколаєві - на зупинках виникли черги, а транспорт застряг у заторах

Відео
Укрінформ
У Миколаєві через обмеження роботи громадського транспорту у зв'язку з карантином, вранці 5 квітня спостерігалися величезні черги на зупинках та затори на дорогах.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Особливо напружена ситуація у віддалених мікрорайонах. Скажімо, люди з Корабельного району, багато хто з яких працює у центральних частинах міста, провели в очікуванні по годині-півтори. Місцева журналістка Наталія Барбарош виклала на своїй сторінці у Фейсбуці фото та відео свого доїзду на роботу, який зайняв у неї півтори години.

Краща ситуація на проспекті Центральному – тут ходить комунальний транспорт, тому виїхати було значно простіше. Але вже о 9 ранку тролейбуси та трамваї почали заходити в парк, створивши тим самим затори для легкового та вантажного транспорту.

У соцмережах повідомляють, що таксисти скористалися ситуацією і підвищили плату за проїзд.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві введено жорсткий карантин – закриті всі спортивно-розважальні заклади, кафе і ресторани працюють лише на винос, бюджетна сфера перейшла на дистанційну форму роботи, а школи на навчання. Також обмежена робота дитсадків – вони відкриті лише для тих дітей, батьки котрих працюють на підприємствах критичної інфраструктури. Громадський транспорт працює лише по кілька годин на добу - в часи пік.

Читайте також: Київ посилює карантин

Загалом в Миколаївській області зареєстровано 53564 хворих на коронавірус, з них 385 за останню добу.

В Україні станом на ранок 5 квітня зафіксували 10 179 нових випадків COVID-19. Померли 254 особи, одужали - 4946. З початку пандемії лабораторно підтверджено 1 755 888 випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-