В Україну йдуть дощі та нічні морози

В Україну йдуть дощі та нічні морози

Погода
Укрінформ
В Україні у неділю місцями пройде невеликий дощ, температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 7-12°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі у південній частині дощі, в Карпатах невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів; вдень в Україні місцями невеликий дощ, у західних областях подекуди з мокрим снігом, на південному сході помірні дощі. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, на півдні до 5° тепла, вдень 7-12°, у західних областях 4-9° тепла; в Карпатах вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Синоптик розповіла, в які регіони йде холодний атмосферний фронт

У Києві та області 4 квітня вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі близько 0°, вдень 8-10° тепла, на Київщині вночі від 3°морозу до 2° тепла, вдень 7-12° тепла.

Синоптики прогнозують 5 квітня у південних, східних областях та в Криму дощі, окремі грози, 6 квітня у західних областях невеликий дощ та мокрий сніг, вдень у північних областях невеликий дощ; на решті території без опадів.

Читайте також: Грози, сніг та +15°: початок квітня принесе Україні синоптичні гойдалки

Вітер південно-західний та південний, 5-10 м/с, вдень 5 квітня у західних областях, 6 квітня у більшості південних, східних та центральних областей місцями пориви 15-20 м/с.

Температура 5 квітня вночі від 1° тепла до 4° морозу, у південній частині, 6 квітня в Україні 0-5° тепла; вдень 7-12°, 6 квітня у західних областях 3-8° тепла (в Карпатах вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°).

На Київщині невеликий дощ ймовірний лише вдень 6 квітня. Вітер південно-західний та південний, 5-10 м/с. Температура вночі 5 квітня від 1° тепла до 4° морозу, 6 квітня 0-5° тепла; вдень 7-12°.

Читайте також: Квітень прийде з дощем і туманом, але прогріє до +19°

Згідно з прогнозом, 7 квітня в Україні дощ, у західних та північних областях з мокрим снігом, вночі в Карпатському регіоні, вдень у Хмельницькій, Вінницькій та Житомирській областях значні опади. 8 квітня у північних, західних, вдень і в більшості центральних областей дощ з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів.

Температура вночі від 4° тепла до 2° морозу, у південній частині, 8 квітня й у східних областях 1-7° тепла; вдень 8-14°, на сході, 7 квітня і на півдні країни 12-18°, у західних, 8 квітня і в північних областях 4-10° тепла.

У столичному регіоні 7-8 квітня очікується дощ з мокрим снігом. Температура вночі 4° тепла до 1° морозу; вдень 7 квітня 8-13° тепла, 8 квітня 4-9° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-