Пів млина і 4 мільйони у подарунок: декларація депутатки Харківської міськради

Пів млина і 4 мільйони у подарунок: декларація депутатки Харківської міськради

Укрінформ
Депутатка Харківської міської ради від ОПЗЖ Альона Агеєнко задекларувала 4 млн грн готівкою як подарунок.

Про це свідчать дані її декларації за 2020 рік, передає кореспондент Укрінформу.

Агеєнко задекларувала 3,2 млн грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, майже 1,4 млн грн доходу від відчуження рухомого майна, 28 тис. грн страхових виплат і подарунок у грошовій формі – 4 млн грн.

Згідно з декларацією, депутатка має готівкою 3 млн грн, 65 тис. доларів, 41 тис. євро, а на банківських рахунках у неї 11,9 тис. грн.

Агеєнко володіє двома квартирами у Харкові площею 48 та 70 кв.м, а також квартирою площею 45 кв.м у Дніпрі. Також у Дніпрі вона має земельну ділянку площею 983 кв.м. Агеєнко разом із батьками володіє магазином та 50% млина площею 146,5 кв.м у Перещепиному Дніпропетровської області.

Депутатка також вказала у декларації два набори ювелірних прикрас, у тому числі з діамантами, годинники Rolex і Hublot, верхній одяг з хутра та три автомобілі: Mercedes-Benz GLE 400 2020 року випуску, Toyota Land Cruiser 200 і Mercedes-Benz E 220 D (обидва - 2017 року випуску.

Агеєнко є співвласницею ТОВ "Дубрава Парк", де їй належить 49%.

Читайте також: Тимошенко задекларувала $5,5 мільйона готівкою

Альона Агеєнко, 1994 р.н., є членом постійної комісії Харківської міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

Як повідомляв Укрінформ, депутат Харківської міської ради від ОПЗЖ Джавід Саід вказав у декларації за минулий рік лева африканського чипованого, якого придбав у травні 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-