Чернігів повертає спецперепустки на громадський транспорт

Чернігів повертає спецперепустки на громадський транспорт

Укрінформ
У зв’язку з погіршенням ситуації з розповсюдженням коронавірусної інфекції, Чернігів повертається до перепусток на проїзд у громадському транспорті.

Про таке рішення виконкому у Фейсбуці повідомила пресслужба Чернігівської міської ради, передає Укрінформ.

"Він (транспорт - ред.) працюватиме в режимі регулярних спеціальних перевезень (аналогічно тому, як навесні минулого року) за наявності у пасажира тимчасового посвідчення", - ідеться у повідомленні.

У вихідні маршрутки й тролейбуси працюватимуть лише із 6 до 10 години ранку та з 16 до 20-ї вечора, а впускатимуть у нього теж тільки за перепустками. Кількість пасажирів у салоні має відповідати кількості сидячих місць.

Читайте також: У Києві не зменшать кількість громадського транспорту на період «локдауну» - Кличко

Тимчасові посвідчення на проїзд чернігівцям, які працюють, видаватимуть у міській раді навіть у вихідні за заявками підприємств та організацій. Ті, що були видані навесні 2020 року, теж вважатимуться дійсними.

За іншою інформацією у Фейсбуці, з понеділка в Чернігові загалом посилюються карантинні обмеження. Забороняється відвідування закладів освіти (крім дитсадків), цвинтарів у вихідні, продаж кави та інших напоїв із вікон, проведення культурних та спортивних заходів тощо. Термін дії цих обмежень не визначений.

Читайте також: На Банковій вважають, що локальні локдауни працюють

З початку пандемії в Чернігові зафіксовано 9 883 випадки коронавірусної хвороби. Померли від неї 284 людини. За попередню добу виявлено 87 нових випадків.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 2 квітня в Україні лабораторно підтверджено 1 711 630 випадків інфікування COVID-19, летальних - 33 679, за останню добу захворіли 19 893 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-