Об'їзна дорога Дніпра буде добудована до Дня Незалежності - Тимошенко

Об'їзна дорога Дніпра буде добудована до Дня Незалежності - Тимошенко

Фото
Укрінформ
До Дня Незалежності України буде завершене будівництво Південного обходу Дніпра, яке триває за програмою президента "Велике будівництво". 

Як передає Укрінформ, про це заявив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко у Фейсбуці.

«У це навіть трохи важко повірити, але в одного з найбільших міст України – Дніпра – до цього часу не було об'їзної. Вантажівки, транзитний транспорт – усі змушені їздити по міських дорогах міста-мільйонника... Сьогодні спільно з головою Укравтодору Олександром Кубраковим особисто проінспектували хід робіт. Ми впевнені у тому, що будівництво Південного обходу буде завершене до Дня Незалежності», - написав Тимошенко.

За його словами, хоча об'їзну дорогу почали будувати ще 10 років тому, роботи на об'єкті насправді не велися.

"Кардинально ситуація змінилася із запуском програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво», - зазначив заступник голови ОП.

Наразі ведеться будівництво Південного обходу і вже, спільно з Мінфіном, вирішується питання про будівництво Північного обходу Дніпра.

«Нарешті вулиці Дніпра видихнуть з полегшенням. Працюємо далі», - додав Тимошенко.

Читайте також: Міст у Запоріжжі будується небаченими темпами - Кирило Тимошенко

Як повідомляв Укрінформ, раніше Кирило Тимошенко заявив, що до кінця 2023 року в Україні буде відновлена ​​вся мережа загальнодержавних доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-