ЦВК прийняла на опрацювання уточнений протокол від ОВК на Донеччині

ЦВК прийняла на опрацювання уточнений протокол від ОВК на Донеччині

Укрінформ
Центральна виборча комісія прийняла для подальшого опрацювання уточнений протокол окружної виборчої комісії № 50 (Донецька область) щодо встановлення підсумків голосування на проміжних виборах народних депутатів 28 березня.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у п’ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми прийняли уточнений протокол ОВК № 50, він знову буде опрацьований, будемо реагувати за результатами опрацювання, якщо в цьому буде необхідність”, - зазначив голова ЦВК Олег Діденко.

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня ЦВК зобов'язала окружну виборчу комісію усунути неточності та скласти уточнений протокол про підсумки голосування на проміжних виборах народних депутатів в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область).

Читайте також: Довибори в Раду: Голосування на дільниці в Яремчі визнали недійсним - ЧЕСНО

В Україні 28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) і №87 (Івано-Франківська область). Результати голосування мають бути встановлені до 12 квітня.

На 87-му окрузі наразі продовжується встановлення результатів виборів. Станом на 12.45 п’ятниці, за даними ЦВК, пораховано 90,59% протоколів ДВК. Лідирує кандидат від партії “Слуга народу” Василь Вірастюк, який набрав 31,51%, на другому місці - висуванець від партії “За майбутнє” Олександр Шевченко з 29,52%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-