Довибори в Раду: Голосування на дільниці в Яремчі визнали недійсним - ЧЕСНО

Довибори в Раду: Голосування на дільниці в Яремчі визнали недійсним - ЧЕСНО

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті ОВК визнала голосування недійсним на ще одній дільниці. Причина – відсутність печаток на контрольних листах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє рух ЧЕСНО на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Вибори на ще одній дільниці визнали недійсними. М. Яремче (#261027) Чому? Після перерахунку відкрили конверт з контрольними листами, які кидають в урну. Там не було печаток», - зазначив рух ЧЕСНО.

За їхньою інформацією, на цій дільниці по 172 голоси набрали кандидати у нардепи Олександр Шевченко та Руслан Кошулинський, за Василя Вірастюка проголосували 73 виборці.

Читайте також: ЦВК знову змінила склад виборчої комісії на Івано-Франківщині

Як передавало агентство, вночі ОВК на одній із дільниць визнала голосування недійсним. Причина - проблеми із заявами та голосуванням вдома. Крім того, пропали 100 виборчих бюлетенів.

Як повідомляло агентство, 28 березня на Прикарпатті відбулися проміжні вибори народного депутата по 87-му виборчому округу з центром у Надвірній. Тут балотувалось 14 кандидатів.

Рух ЧЕСНО - громадська організація, що займається громадським контролем підзвітності та відкритості політиків і партій та досліджує парламентаризм і місцеве самоврядування, політичні фінанси та вибори.

Фото: Рух ЧЕСНО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-