На Харківщині у виховному комплексі звели новий корпус зі спортзалою

На Харківщині у виховному комплексі звели новий корпус зі спортзалою

Велике будівництво
Укрінформ
У Харківській області в Наталинському навчально-виховному комплексі за програмою Президента «Велике будівництво» відремонтували стару будівлю та побудували корпус із спортивною залою і додатковими класними кімнатами.

Про це повідомляє пресслужба Харківської облдержадміністрації, передає Укрінформ.

«На об’єкті не тільки відновили вже наявну будівлю, а й збудували новий корпус зі спортивною залою та класними кімнатами. Це дозволить організувати в закладі навчання в одну зміну», - зазначається у повідомленні.

Актову та спортивну зали, які розміщуються у новому корпусі, зможуть відвідувати не тільки учні школи, а й місцеві жителі. Приміщення мають окремі виходи.

На території школи облаштували футбольне поле зі штучним покриттям та баскетбольний майданчик.

Ремонтні роботи у навчально-виховному закладі розпочалися у 2019 році. Всі будівельні роботи, передбачені проєктною документацією, завершені.

Наталинська сільська рада здійснює заходи щодо введення об'єкта в експлуатацію та отримання сертифіката готовності в Державній архітектурно-будівельній інспекції України.

Читайте також: Депутати Буковини просять включити дорогу навколо Чернівців у «Велике будівництво»

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. У межах цієї програми в Україні мають завершити близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-