На Київщині оновлюють 5 приймальних відділень

На Київщині оновлюють 5 приймальних відділень

Велике будівництво
Укрінформ
За президентською програмою "Велике будівництво" у Київській області оновлюють приймальні відділення в п'яти опорних медичних закладах, у трьох із них роботи вже на фінальній стадії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

За словами заступника голови обладміністрації Андрія Лісовика, приймальні відділення в Ірпінській центральній міській лікарні, а також в Обухівській та Тетіївській центральних лікарнях вже завершені на 94-99%.

"Питанню розвитку медичної інфраструктури тривалий час не приділяли належної уваги. Проте завдяки ініціативі Президента минулого року в усій Україні розпочались активні роботи в напрямі розбудови цієї сфери. І наша область не стала винятком. Цього року продовжуємо вдосконалювати медичні заклади нашої області, адже від цього залежить здоров’я і життя мешканців Київщини", – зазначив Лісовик.

Читайте також: На Вінниччині реконструювали приймальне відділення лікарні

Він додав, що у 2020 році в Київській області одночасно стартувала модернізація приймальних відділень у 12 медзакладах. Сім з них вже завершили. Йдеться про лікарню №2 у Білій Церкві, Бориспільську багатопрофільну клінічну лікарню, а також центральні районні лікарні в Броварах, Вишгороді, Іванкові, Макарові та Миронівці.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента та координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко розповів, що приймальні відділення по всій країні модернізуються в тому числі за стандартами доступності для маломобільних груп населення. Вони матимуть не лише пандуси на вході, а й "теплі бокси" для заїзду "швидкої".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-