Довибори в Раду: на Прикарпатті призупинили підрахунок голосів на 87-му окрузі

Довибори в Раду: на Прикарпатті призупинили підрахунок голосів на 87-му окрузі

Укрінформ
На Прикарпатті вночі призупинили підрахунок голосів на 87-му виборчому окрузі до 11 години ранку.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомляє рух ЧЕСНО на своїй сторінці у Фейсбуці.

«ОВК, яке має засідати без перерви, виспиться і прийде десь об 11:00. Те, що буде відбуватися, - стрімитимуть для вас наші спостерігачі Михайло Джогола і Віталій Світлик, які тримають оборону на 87 окрузі», - повідомляє рух ЧЕСНО.

За їхньою інформацією, члени ОВК залишили будівлю завдяки коридору, який зробила поліція, бо представники дільничних комісій, які п’яту добу не можуть здати протоколи, їх не випускали.

Відео, де члени ОВК з криками «Ганьба» залишають приміщення, опублікував кандидат у народні депутати Олександр Шевченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: ЦВК знову змінила склад виборчої комісії на Івано-Франківщині

На Прикарпатті учора ОВК після дводенної перерви відновила підрахунок голосів.

За інформацією ЦВК, станом на 9 годину ранку опрацьовано 71% дільничних протоколів. Лідирує Василь Вірастюк від партії «Слуга народу» з результатом 31,3% голосів виборців. Окрім того, сам Вірастюк напередодні заявив, що не бачить підстав для перевиборів на окрузі, але готовий до перерахунку голосів.

Як повідомляло агентство, 28 березня на Прикарпатті відбулися проміжні вибори народного депутата по 87-му виборчому округу з центром у Надвірній. Тут балотувалось 14 кандидатів.

Рух ЧЕСНО - громадська організація, що займається громадським контролем підзвітності та відкритості політиків і партій та досліджує парламентаризм і місцеве самоврядування, політичні фінанси та вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-