На Тернопільщині відновлюють дорогу між двома містами

На Тернопільщині відновлюють дорогу між двома містами

Велике будівництво
Укрінформ
Дорогу Збараж – Підволочиськ, що на Тернопільщині, почали відновлювати у рамках проєкту Президента України «Велике будівництво».

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці Служби автомобільних доріг в області.  

«Поточний середній ремонт заплановано провести на автошляху Збараж – Підволочиськ. Вже виїхали фрези, котрі знімають шар зношеного покриття. Торік там провели регенерацію основи та влаштували вирівнюючий шар. У цьому році цю ділянку «накриють» верхнім шаром покриття та продовжать ремонт», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час ремонту укріплять основу дороги методом холодної регенерації, покладуть 10-саниметровий вирівнюючий шар асфальтобетону, облаштують освітлення та пішохідні доріжки у населених пунктах, засоби організації дорожнього руху.

Читайте також: На Донеччині капітально відремонтують три ділянки автодороги

Автошлях Збараж – Підволочиськ має протяжність понад 40 км. Це – один із маршрутів до потужних важливих сільськогосподарських компаній Тернопільської області.

У рамках програми «Велике будівництво» на Тернопільщині запланували реалізувати 16 проєктів. Для цього в держбюджеті передбачили понад 120 млн грн.

Як повідомляло агентство, Президент Володимир Зеленський під час всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" 22 лютого повідомив, що в Україні у 2021 році буде побудовано та відновлено 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-