Студентку в Львові хлопець вбив через ревнощі - поліція

Студентку в Львові хлопець вбив через ревнощі - поліція

Укрінформ
Затриманий за підозрою у вбивстві у Львові 19-річної студентки з Дніпропетровщини зізнався, що до злочину його штовхнули ревнощі.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це в коментарі ЗМІ повідомив керівник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим.

«Це на ґрунті ревнощів, побутових проблем виник такий конфлікт. Надалі йому вже важко пояснити свої дії", - прокоментував Гарасим.

Як зазначив поліцейський зі слів підозрюваного, той закінчив коледж комп’ютерних технологій, але на даний час не працює, займався програмуванням. Пара зустрічалася близько двох років. Квартири для зустрічей винаймали подобово. В цій, де сталося вбивство, молоді люди перебували одну добу і продовжили оренду на другу.

Знаряддям убивства став ніж, який був у квартирі. Ним хлопець наніс 9 ножових поранень в область грудної клітки та втік через вікно. Тіло вбитої в кімнаті за кілька годин знайшла власниця квартири, яка й повідомила в поліцію.

В поліції зазначають, що зараз поки що почули лише сторону обвинувачуваного, надалі будуть спілкуватися з родичами та подругами дівчини, щоб з’ясувати всі обставини.

Читайте також: Вбивство семирічної дівчинки на Херсонщині: поліція з’ясувала нові подробиці про підозрюваного

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Личаківській у Львові, яку власниця здавала в оренду, було виявлене тіло невідомої дівчини з ознаками насильницької смерті.

На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні колото-різані рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Також правоохоронці встановили особу дівчини - 19-річної жительки Дніпропетровської області, студентки одного з львівських вишів. Того ж дня, 30 березня, із заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини.

Читайте також: У Києві взяли під варту підозрювану у вбивстві поліцейської

За кілька годин правоохоронці встановили особу підозрюваного, 19-річного жителя Житомирської області, і затримали його.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-