Колекція елітних годинників і орендований Range Rover: Труханов показав декларацію

Колекція елітних годинників і орендований Range Rover: Труханов показав декларацію

Укрінформ
Мер Одеси Геннадій Труханов задекларував за 2020 зарплату обсягом 267 тис. грн.

Про це йдеться в оприлюдненій декларації Труханова на сайті НАЗК, передає Укрінформ.

Минулого року Труханов отримав зарплату на 103 тис. грн більшу у порівнянні з 2019 роком. Мер володіє, згідно з декларацією, квартирою в Одесі площею 131 кв. м, житловим будинком спільно з матір'ю Марією Дмитрівною (252 кв. м) і земельною ділянкою, а також придбав машино-місце.

Крім того, міський голова задекларував готівкою 5 тис. дол., ще 2,5 тис. дол. та близько 400 тис. грн - на банківських рахунках. Понад 1 млн грн готівкою зберігає мати Марія Дмитрівна, яка здає в оренду нерухоме майно. Також володіє Труханов з матір'ю з 2003 року облігаціями і цінними паперами (акціями «Одеського нафтопереробного заводу» і ТОВ «Комуненерготранс»).

Згідно з декларацією, власного автомобіля Труханов не має, орендує позашляховик Range Rover 2012 року випуску.

Також мер і його мати мають у власності колекцію елітних годинників та прикрас з дорогоцінним камінням. Зокрема, Труханов володіє годинниками марок Rolex, Ulysse Nardin, Patek Philippe, Breguet, A. Lange & Sohne, а мати має годинник марки Bovet.

Читайте також: У Харкові депутат міськради від ОПЗЖ задекларував лева

Труханов задекларував за 2020 ще дві нові квартири - одна площею 149 кв. м належить доньці, та площею 296 кв. м, якою володіють в рівних частинах донька та її мама, колишня цивільна дружина Труханова Тетяна Колтунова. Вартість апартаментів складає 4 млн 144 тис. грн.

Крім того, в декларації фігурує подарунок у негрошовій формі вартістю 600 тис. грн від доньки Катерини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-