Укравтодор розпочав оновлення черкаської обхідної дороги

Укравтодор розпочав оновлення черкаської обхідної дороги

Велике будівництво
Укрінформ
Укравтодор в рамках президентської програми "Велике будівництво" розпочав активні роботи з відновлення одного з ключових транспортних маршрутів Черкаської області – Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань на ділянці обхідної дороги Черкас. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці.

Зазначається, що поточний середній ремонт дороги наразі триває в західній частині Черкас поблизу аеропорту на ділянці протяжністю 12,1 км. В ході ремонту підрядник, ТОВ «Ростдорстрой», виконує фрезерування старого зношеного покриття і влаштовує основу дорожнього полотна з шару щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, а також вирівнюючий шар асфальтобетону.

Укравтодор звертає увагу автомобілістів на те, що рух у період ремонту на цій ділянці організовано в реверсному режимі.

Маршрут Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань має протяжність 208 км і проходить зі сходу на захід через всю Черкаську область. Він з'єднує траси Н-08, М-05 і М-12. Минулого року за програмою «Велике будівництво» на дорозі Н-16 вже було відновлено і введено в експлуатацію 67,2 км дороги.

«На дорозі, яка проходить через всю область, ще 2 роки тому було більше ям, ніж асфальту», - зауважують в Укравтодорі.

Читайте також: Будівництво обходу Житомира: Укравтодор не погоджується з рішенням арбітра FIDIC

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко заявляв, що у 2021 році одним із пріоритетних напрямків президентської програми «Велике будівництво» буде відновлення місцевих доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-