На Харківщині повністю відремонтують трасу на Борисівку

На Харківщині повністю відремонтують трасу на Борисівку

Велике будівництво
Укрінформ
За президентською програмою “Велике будівництво” на Харківщині повністю відремонтують трасу Харків – Липці – Борисівка, про що владу просили місцеві мешканці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Харківської обласної ради.

Зазначається, що нині дорожники виконують роботи із фрезерування асфальтобетонного покриття, із заміни основи покриття та укріплення узбіч. Також планують встановити 11 нових автобусних павільйонів і нанести дорожню розмітку.

«Загальна протяжність дороги 35 кілометрів. З урахуванням ділянки у 5,8 км, яку планується відремонтувати до кінця квітня, і тієї частини дороги, яка була відремонтована минулого року, загалом буде зроблено 17 км автошляху. Роботи продовжаться і наступного року. Таким чином поступово відремонтуємо повністю всю трасу», - заявив голова Харківської обласної ради Артур Товмасян.

Крім цього, у червні розпочнеться ремонт дороги через дамбу у селі Глибокому, яка нині перебуває в критичному стані. Місцева влада також пообіцяла привести до ладу територію навколо споруди та встановити нову огорожу.

У рамках президентської програми голова Харківської облради також анонсував капітальний ремонт дороги у Вільхівській громаді. На реконструкцію автошляху з держбюджету буде виділено 200 млн грн.

Читайте також: Укравтодор розпочав оновлення доріг на Дніпропетровщині

Як повідомляв Укрінформ, ремонт доріг місцевого значення – один із пріоритетів для Офісу Президента за програмою "Великого будівництва" на 2021 рік. Про це у лютому заявив координатор програми, заступник глави ОП Кирило Тимошенко. Згідно з планом, у цьому році буде оновлено 6 500 км доріг (4 500 км державних і 2 000 км - місцевого значення).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-