Жорсткий карантин у Львові продовжили до 12 квітня — нові обмеження

Жорсткий карантин у Львові продовжили до 12 квітня — нові обмеження

Укрінформ
У Львові жорсткий карантин продовжили до 12 квітня: транспорт курсуватиме в режимі спецперевезень, а в дитячих садочках працюватимуть лише чергові групи для тих дітей, чиї батьки працюють.

Про це на брифінгу заявив міський голова Львова Андрій Садовий за результатами засідання комісії з ТЕБ і НС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Станом на сьогодні у львівських лікарнях знаходяться майже одна тисяча хворих. Якщо така динаміка буде продовжуватися, то треба буде відкривати нові і нові ліжка в лікарнях. Ми до 12 квітня продовжуємо в місті карантин. В першу чергу, громадський транспорт переходить в режим спецперевезень, на цей час усі пільгові перевезення скасовуємо», - сказав Садовий.

Читайте також: У Львові нову реанімацію для COVID-хворих облаштували в лікарняному архіві

Міський голова також зазначив, що усі дитячі садки переходять в режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють, а школи продовжують навчання у дистанційному режимі.

Продовжує діяти заборона на проведення будь-яких масових заходів.

Заклади харчування та магазини непродовольчих товарів продовжать працювати лише на виніс. Щодо ринків, то відсьогодні вони мають бути повністю зачинені.

Читайте також: У Львівському медичному коледжі розгорнули 100 ліжок для хворих на COVID-19

«Краще потерпіти тих 10 днів, щоб перед Паскою відкритися і нормально працювати», - додав Садовий.

За окремим поданням поліції, через порушення карантинних обмежень комісія з надзвичайних ситуацій призупиняє роботу таких закладів, як “Епіцентр”, вул. Б.Хмельницького, 188; “Єва”, просп. Чорновола, 1; “МакДональдз”, просп. Шевченка, 7; “Братиська”, вул. Січ. Стрільців, 3; “Гребуче Ябко", вул. Староєврейська, 20; “Йокі”, вул. Гнатюка, 12а;“Малевич”, просп. Чорновола, 2.

Міськрада закликає усіх підприємців перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи, якщо це можливо.

Читайте також: Садовий заявляє, що у Львові бракує COVID-вакцин

Як повідомлялося, станом на 30 березня у Львівській області зареєстровано 102837 підтверджених випадків захворювання на COVID-19, за останню добу — 961, з них у Львові - 502. Всього одужали по Львівській області - 78775 осіб, летальних випадків – 2610.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-