Аварія Інтерсіті: на додатковий поїзд серед поля чекали 46 пасажирів

Аварія Інтерсіті: на додатковий поїзд серед поля чекали 46 пасажирів

Фото
Укрінформ
На додатковий поїзд чекало 46 пасажирів поїзда Київ-Запоріжжя, який потрапив у аварію на залізничному перегоні Славгород - Новогупалівка, ще 42 людини дісталися пунктів призначення самотужки.

Про це повідомили у ГУ ДСНС в Запорізькій області, передає Укрінформ. 

“Рятувальники надали допомогу людям, котрі через відсутність перону не могли вийти з вагонів. Крім того, на місце прибув психолог ДСНС, який надавав психологічну допомогу людям, які перебували у шоковому стані, чекаючи на транспортування до міста Запоріжжя. 42 пасажири дісталися пунктів призначення самотужки, а 46 – чекали на додатковий поїзд”, - прокоментували рятувальники.

Читайте також: Між Запоріжжям та Дніпром призупинили рух поїздів

У сюжеті одного з телеканалів повідомлялося, що одному з пасажирів поїзда стало зле, на місце викликали медиків. Проте через відсутність дороги автомобіль “швидкої” не зміг доїхати на місце, лікарю довелося йти через поле пішки. 

З рейок зійшов поїзд №732 Київ – Запоріжжя / ГУ ДСНС в Запорізькій області

Як повідомлялося, 29 березня в Дніпропетровській області з рейок зійшло 6 вагонів поїзда №732 Київ – Запоріжжя. Аварія сталася за 50 кілометрів до кінцевої станції – Запоріжжя. Під час інциденту у вагонах поїзда перебувало 88 пасажирів. Ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-