Львівські лікарі просять продовжити карантин

Львівські лікарі просять продовжити карантин

Документ
Укрінформ
Керівники львівських міських медзакладів, зокрема лікарні швидкої медичної допомоги, 8-ї та 5-ї лікарень, звернулися до мера Львова Андрія Садового та голови Львівської ОДА Максима Козицького з проханням продовжити карантин та посилити заходи контролю за дотриманням карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що свою позицію лікарі пояснюють тим, що значно збільшилася кількість пацієнтів, зокрема з важким перебігом коронавірусної хвороби, які потребують госпіталізації у медичні заклади.

За останню добу, поінформували у Львівській міській раді, до медичних закладів поступило 45 осіб з коронавірусом, виписано — 6. Загалом у стаціонарах з пневмоніями перебуває 980 осіб: 899 з них має COVID-19, 71 — у реанімації, 29 людей підключено до апаратів ШВЛ.

Наразі у міських лікарнях облаштовано 1500 ліжок для лікування хворих на коронавірус, і місто працює над розгортанням додаткових резервних ліжок. Зокрема, планують облаштувати ще близько 1000 додаткових ліжок, з них найбільше — в лікарні швидкої медичної допомоги.

Читайте також: У Львівському медичному коледжі розгорнули 100 ліжок для хворих на COVID-19

Як повідомлялося, за минулу добу, 28 березня, на Львівщині провели 1773 дослідження на коронавірус, з них 820 - позитивних. За увесь час у Львівській області COVID-19 підтвердили у 101 876 осіб. Померли – 2592 людини. Одужали від коронавірусної інфекції – 78 319 осіб.

Станом на 29 березня в Україні лабораторно підтверджено 8 346 нових випадків коронавірусної хвороби. Загалом за час пандемії захворіли 1 652 409 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-